Up to 6500kg lifting capacity

Up to 6500kg lifting capacity

Setting new standards

Setting new standards

New McCormick Clever Cab cabin

New McCormick Clever Cab cabin

Secure transport at 65 km/h

Secure transport at 65 km/h

High-performance agricultural machinery for your operation

Our products are the ideal solution for your needs, our adaptability reflects our commitment to providing top-quality service that we are delighted to offer

NOVA SEGADORA TRIPLE AMB VIS ACOSTADOR

EasyCut B 950 Collect

Combinació de sega sense condicionador amb cargols de transport transversal

Combinació de sega lleugera i compacta sense condicionador
9,45 m d'amplada de treball inclosa la segadora frontal
Bandera que es fusiona amb cargols transportadors creuats de gran mida
Tres modes de lliurament que es poden ajustar des del seient del tractor: franja, amplada parcial i lliurament ample
Relleu hidràulic de la plataforma del tallagespa del tractor. Amb l'EasyCut B 950 Collect, KRONE ha introduït al mercat una combinació de sega molt compacta amb barrens de transport transversal sense condicionador. Amb l'ajuda de les barrens de grans dimensions, grans masses de farratge, com les produïdes pel sègol verd, es poden reunir de manera uniforme i neta en una franja mitjançant les unitats de sega.


Amb l'EasyCut B 950 Collect, les funcions hidràuliques es poden preseleccionar mitjançant el PreSelect DS 50 o, alternativament, amb el PreSelect Digital mitjançant el terminal i després es realitzen mitjançant els dispositius de control del costat del tractor.

Amb l'ajuda del control de confort opcional compatible amb ISOBUS, les funcions de la segadora es poden operar de manera intuïtiva i còmoda mitjançant la detecció de càrrega mitjançant els terminals propis del tractor, així com el DS 500, CCI 800 o CCI 1200 amb pantalla tàctil.

NOVA SEGADORA TRIPLE AMB VIS ACOSTADOR

NOU MCCORMICK X7

Els nous tractors X7.6 compten amb una cabina Premiere Cab totalment redissenyada. L'estructura de quatre muntants amb grans portes ancorades al muntant del darrere proporciona un còmode accés al lloc de conducció i una visibilitat panoràmica en totes les direccions, permetent al conductor visualitzar els angles morts sense haver de canviar de posició. Perfectament pressuritzada i dotada d´una eficaç insonorització que permet mantenir el nivell de soroll per sota dels 70 dB, la nova cabina Premiere Cab ofereix un entorn de treball segur i confortable. Les suspensions electrohidràuliques semi-actives, disponibles de manera opcional, milloren encara més el confort de marxa

NOU MCCORMICK X7

NOU MCCORMICK X4

Els tractors de la nova sèrie McCormick X4 són ideals per a empreses petites i mitjanes que necessiten un tractor còmode, de rendiment i alhora capaç de fer tot tipus de treball.

NOU MCCORMICK X4
If you have any question, contact us
whatsapp